Untitled

Om oss

Ecoaer är ett företag i vvs-branchen som jobbar luftförbättring.
Vi jobbar främst med aggregat som är anpassat för t ex soprum och andra lokaler där det främsta syftet är att rena luften från ovälkomna lukter och partiklar. Företaget har sitt huvudsäte i Götene, där tillverkning och kontor finns.


Ecoaer System AB startade den 1/11-2014 när Mathias Persson ingick ett avtal med Ekoion AB i Skara. Avtalet reglerade rättigheter att både tillverka och sälja Joniseringsaggregat till bland annat Sverige.

Företagets VD Mathias Persson är född och uppvuxen i Götene och  började som byggnadsplåtslagare för 27 år sedan. 1994 började han arbeta i familjeföretaget NovoClima AB som bland annat tillverkade kylbafflar till ventilationssystem. När de gemensamt beslutade att sälja företaget i mars 2014 till Lindab så omsatte de nästan 100 miljoner kr om året. När de sedan sålde företaget så startade han Ecoaer system AB.
.


Ecoaer AB har idag en vision är att hjälpa sina kunder att få en bättre inomhusmiljö med renare luft och minimalt med luftföroreningar. Med jonisering renas luften ifrån såväl lukt, 
partiklar och bakterier utan kemikalier.
Detta gör att luften känns lättare att andas och hämmar bakterier och partiklar ifrån att göra oss både trötta och sjuka. 
Med oslagbar effektivitet bidrar Ecoaer AB till att skapa en renare och friskare inomhusmiljö på så väl kontor som industriner på ett miljövänligt sätt.

Medarbetare


MATHIAS PERSSON
VD
TEL:      0709 155440
EMAIL: MATHIAS.PERSSON@ECOAER.SE


Robert Lindberg
SÄLJARE NORR

TEL:       0706 069770
EMAIL: Robert.Lindberg@ECOAER.SE